آشنایی با باسکول, مقالات تخصصی دنیای باسکول

باسکول جاده ای چیست؟

باسکول جاده ای (Weighbridge) دستگاهی است که وسایل نقلیه جاده ای را در یک مرحله و با استفاده از اثر جاذبه زمین توزین می نماید. باسکول های ساخت گروه فرد ایران به طور معمول در دو نوع روی زمین و داخل زمین و در ظرفیت های 5 الی 200 تن و در ابعاد 2×4 متر الی 4×24 متر تولید می گردند. این باسکول ها با توجه به صنف مشتری و نوع کاربری باسکول در سه نوع تجاری، صنعتی و سنگین طراحی و تولید می گردد.

انواع باسکول جاده ای

این باسکول ها در انواع باسکول مرکب (باسکول پیش ساخته بتنی)، باسکول بتن فلز و باسکول تمام فلز در مدل های داخل زمین و روی زمین و در ظرفیت 5 الی 200 تن مخصوص توزین نیسان ، خاور ، کامیونت ، کامیون و تریلی و بصورت مکانیکی، نیم الکترونیکی و تمام الکترونیکی تولید میشوند.

 

 

باسکول 10 تنی

باسکول 10 تنی جاده‌ای قابل طراحی و اجرا در مدل داخل زمین، روی زمین و روی زمین لبه دار می‌باشد. این باسکول مناسب وسایل نقلیه ای است که طول آن ها از 6 متر بیشتر نباشد.

ابعاد باسکول : 2*4 الی 2.5*6 متر
ظرفیت باسکول : 5 الی 10 تن
تعداد لودسل : 4 عدد

باسکول 20 تنی

باسکول 20 تنی جاده‌ای قابل طراحی و اجرا در مدل داخل زمین، روی زمین و روی زمین لبه دار می‌باشد. این باسکول مناسب وسایل نقلیه ای است که طول آن ها از 8 متر بیشتر نباشد.

ابعاد باسکول : 3*8 متر
ظرفیت باسکول : 20 تن
تعداد لودسل : 4 عدد

باسکول 50 تنی

باسکول 50 تنی جاده‌ای قابل طراحی و اجرا در مدل داخل زمین، روی زمین و روی زمین لبه دار می‌باشد. این باسکول مناسب وسایل نقلیه ای است که طول آن ها از 8 متر بیشتر نباشد.
ابعاد باسکول : 3*8 متر
ظرفیت باسکول : 50 تن
تعداد لودسل : 4 عدد

باسکول 60 تنی

باسکول 60 تنی قابل طراحی و اجرا در مدل داخل زمین، روی زمین و روی زمین لبه دار می‌باشد. این باسکول مناسب وسایل نقلیه ای است که طول آن ها از 16 متر بیشتر نباشد.

ابعاد باسکول : 3*16 متر
ظرفیت باسکول : 60 تن
تعداد لودسل : 6 یا 8 عدد

باسکول 80 تنی

باسکول 80 تنی قابل طراحی و اجرا در مدل داخل زمین، روی زمین و روی زمین لبه دار می‌باشد.

ابعاد باسکول : 3*18 الی 3*24 متر
ظرفیت باسکول : 80 تن به بالا
تعداد لودسل : 8 یا 10 یا 12 عدد

اصطلاح رایج باسکول جاده ای در بازار ایران

باسکول جاده ای در بازار با توجه به نوع کاربری آن با نام های مختلف باسکول کامیون‌کش، باسکول تریلی‌کش، باسکول خاورکش، باسکول نیسان‌کش، باسکول 50 تنی، باسکول 60 تنی، باسکول 80 تنی یا باسکول ماشین سنگین و باسکول دامپ تراک کش شناخته می شود. لازم است که صاحبان کسب و کار قبل از خرید باسکول با دریافت مشاوره ی صحیح ، باسکول مناسب با شرایط محل نصب و کاری خود را انتخاب نمایند.

کاربردهای باسکول های جاده ای

 

 

باسکول های جاده ای در کسب و کارهای مختلف از جمله کشاورزی، حمل و نقل، دام و طیور، کارخانجات، صنایع غذایی، پتروشیمی و معادن کاربرد دارد. البته امروزه با توجه به اهمیت این صنایع در کشورمان و بحران های اقتصادی بوجود آمده، ضرورت استفاده از باسکول های جاده ای دقیق و با کیفیت بیش از پیش حس میشود.

ابعاد باسکول های جاده ای

به طور معمول ابعاد باسکول های جاده ای از 4 متر تا 24 متر است که البته برای باسکول های خاص مثل باسکول های دامپ تراک کش، این عدد بیشتر هم می شود. عرض این باسکول ها هم از 2 تا 3 متر بسته به تناژ آن متغیر است.

باسکول 10 تنی

ابعاد باسکول : 2*4 الی 2.5*6 متر

باسکول 20 تنی

ابعاد باسکول : 3*8 متر

باسکول 50 تنی

ابعاد باسکول : 3*8 متر

باسکول 60 تنی

ابعاد باسکول : 3*16 متر

باسکول 80 تنی

ابعاد باسکول : 3*18 الی 3*24 متر

اجزای تشکیل دهنده باسکول جاده ای

لودسل باسکول جاده ای

یکی از مهمترین قسمت های هر باسکول، لودسل آن می باشد که با توجه به وجود دیدگاه‌های مختلف در طراحی و تولید این محصول، لودسل باسکول می تواند بصورت های مختلف و متفاوت تولید گردد. همانطور که می دانیم لودسل یک ابزار دقیق می باشد لذا لزوم رعایت اصول مهندسی و تکنولوژی تولید در آن بسیار مهم و ضروری می باشد.

اصولاً دقت و کیفیت هر لودسل به چند عامل اصلی نظیر طراحی لودسل، هسته لودسل، استرین گیج، محفظه کالیبره لودسل، نوع اتصالات و جوشکاری لودسل و مقره لودسل بستگی دارد.

شرکت فرد ایران نمایندگی انحصاری بزرگترین تولیدکنندگان لودسل باسکول در ایران را دارا می باشد.

نمایشگر باسکول جاده ای

نمایش نیروی اندازه گیری شده توسط لودسل ها به صورت وزن بر عهده نمایشگر باسکول است. بیشتر لودسل های استفاده شده در صنعت توزین آنالوگ می باشد. نمایشگر باسکول وظیفه دارد اطلاعات را به حالت دیجیتال تبدیل کرده و آن را به صورت عددی نشان دهد.

نمایشگرهای باسکول جاده ای فرد ایران علاوه بر طراحی منحصر به فرد، تمامی امکانات سخت افزاری و نرم افزاری مورد نیاز صاحبان باسکول و سیستم های توزین صنعتی را مرتفع می نماید.

جعبه تقسیم باسکول جاده ای

در باسکول های جاده ای و سنگین با توجه به ابعاد باسکول تعداد لودسلها 4 ، 6 و 8 عدد می باشد، لذا نیاز به دستگاهی جهت متحد کردن این لودسلها و ارتباط یکپارچه آنها با نشاندهنده می باشد، این دستگاه را جعبه تقسیم j-box می نامیم.

مسئولیت جمع آوری و یکپارچه سازی کلیه اطلاعات ورودی از لودسل ها و همچنین ارسال آنها بر روی نشاندهنده بر عهده جعبه تقسیم است . البته باید دقت شود که جعبه تقسیم باسکول فقط یک ارتباط دهنده و مسئولیت جمع آوری اطلاعات را دارد و به هیچ عنوان نباید به نحوی طراحی و تولید شده باشد که با وجود قطعات الکترونیکی نظیر مقاومت و پتاسیومتر بخواهد اطلاعات دریافتی را تغییر دهد .

بیشتر بخوانید  مراحل کالیبراسیون باسکول بتنی براساس استاندارد موجود در ایران

اگر در جعبه تقسیم مقاومت (پتانسیومتر) وجود داشته باشد هدف از آن جبران ضعف سایر اجزای باسکول نظیر ضعف پلاتفرم، فونداسیون غیر استاندارد، لودسل نامرغوب و… به هنگام کالیبراسیون می باشد و در این حالت به علت وجود قطعات الکترونیکی با افزایش دما و یا کاهش دما در مقاومت تغییر رخ می دهد که به دنبال آن تغییر در وزن نمایش داده شده ایجاد می گردد لذا باسکول دچار بی دقتی در اندازه گیری وزن میشود.

نحوه نصب و پیاده سازی باسکول جاده ای

مراحل نصب و راه اندازی کامل باسکول های جاده ای شامل موارد زیر می باشد:

• آماده سازی زیرساخت لازم برای نصب باسکول و گودبرداری محل و ساخت اتاقک باسکول مطابق با نقشه ارائه شده از طرف شرکت فرد ایران
• اجرای فونداسیون پیش ساخته توسط شرکت فرد ایران در یک روز و یا اجرای فونداسیون اجرا در محل توسط مشتری
• نصب سازه باسکول در یک روز
• نصب تجهیزات الکترونیک باسکول دیجیتال شامل لودسل‌ها، سیم کشی تا اتاقک در کمتر از چندساعت
• کالیبره باسکول جهت دریافت گواهی استاندارد برای شروع کار باسکول

روش تولید باسکول های جاده ای

روش تولید باسکول های جاده ای پیش ساخته

تمایز درخور توجه سازه های بتنی در مقایسه با دیگر سازه ها گروه فرد ایران را بر آن داشت تا با انجام مطالعات گسترده و اخذ مشاوره های لازم از متخصصین فن در صنعت و دانشگاه، اقدام به انتقال تکنولوژی ساخت سیستم های توزین علی الخصوص باسکول های جاده ای از کشورهای چک و آلمان نموده و این باسکول های منحصر به فرد را باسکول مرکب و یا باسکول پیش ساخته بنامد. در این نوع باسکول ها جنس شاسی و صفحه باسکول از بتن مسلح می باشد و با توجه به صنف مشتری و نوع کاربری باسکول در سه نوع تجاری، صنعتی و سنگین طراحی و تولید می گردد. تمامی مراحل ساخت و عمل آوری بتن این نوع باسکول ها در کارخانه و تحت شرایط کاملاً استاندارد و کنترل شده صورت می پذیرد و پس از آماده سازی به محل نصب باسکول حمل و به راحتی نصب می گردد.

تولید و عمل آوری بتن باسکول های پیش ساخته در ذات خود پیچیدگی هایی دارد عوامل اجرایی ضعیف و عدم کنترل کیفیت مواد از مواردی هستند که باعث کم دوامی بتن می شوند .میزان خاک ، دانه بندی غلط و مواد مضر در آب باعث سستی بتن می شوند. از اینرو در شرکت فرد ایران مراحل تولید بتن و عمل آوری بتن بدین صورت است که تمامی شن و ماسه های خریداری شده در مقاطع مختلف زمانی مورد آزمایش قرار می گیرند و میزان جذب آب، مقاومت ساییدگی و سنجش وزن مخصوص و آزمایش دانه بندی شن و ماسه مشخص شود. دانه بندی بتن باید بصورت پیوسته باشد در اینجا دانه های کوچک حفره های بین دانه های بزرگتر را پر می کند. شکل ظاهری سنگدانه های در صورت شکسته و مسطح بودن سطوح تغییر می کند. چسبندگی بین خمیر سیمان و دانه ها از اشکال صف به زبر و تیزگوش افزایش می یابد. در فرآیند تولید بتن استفاده از دانه های تیزگوشه مناسبتر است چرا که افزایش چسبندگی و در نتیجه بالا رفتن مقامت خمشی و فشاری بتن را به همراه دارد. طبق قوانین استاندارد، کلوخه های موجود در سنگدانه ها باید کمتر از 3% باشد. از اینرو علاوه بر خرید شن و ماسه از استاندارد جهت افزایش مقاومت از شن و ماسه شسته شده استفاده می شود. دستگاه آب شیرین کن نیز برای زدودن تمام مواد مضر مثل یون کلرید و سولفات استفاده می شود.

میلگرد های مورد استفاده در قالب ها در هر بار خرید مورد آزمایش تعیین مقاومت کششی قرار می گیرند. آرماتورها پس از برش و خمکاری درون قالب ها قرار می گیرند. سپس قالب ها تنظیم می شود تا بتن را درون خود شکل دهد. برای افزایش استقامت بتن، آب بتن باید کاهش یابد که به نوبه خود باعث عدم روانی بتن می شود برای رفع این معضل از فوق روان کننده ها استفاده می شود . حداکثر زمان بین تولید مصرف بتن 3 دقیقه می باشد این مدت زمان بهترین مدت برای بتن ریزی می باشد .

پس از بتن ریزی ، ویبراسیون توسط لرزاننده ها انجام می گیرد که ضمن شکل گیری دانه بندی و خالی کردن حباب های هوا از بتن حداکثر استقامت بتن حاصل شود .

دما، محیطی لازم برای عمل آوری بتن بین 37-5 درجه بوده و دمای بهینه بین 25-20 درجه می باشد.

شرایط محیطی مطلوب برای عمل آوری بتن دور از تابش آفتاب و وزش باد می باشد که تمامی این شرایط در محیط کارخانه فراهم است .

در هر نوبت از بتن ریزی، از بتن نمونه برداری شده و تحت آزمایش مقامت کششی و فشاری چکشی اشمیت قرار می گیرد. در صورت برخورداری از کیفیت لازم قطعات بتنی مورد استفاده قرار می گیرند.

پس از چند ساعت توسط ماله برقی سطح بتنی هموار می گردد تا ترکی در آن حاصل نگردد سپس برای جلوگیری از خروج رطوبت بالایی بتن با چند سانتی متر از آب به مدت 3 روز پوشانده می شودسپس قطعات بتنی آماده خروج از قالب می شوند. برای عمل آوری هر چه بهتر سازه تا 7 روز در آب غوطه ور می شود. در غیر اینصورت عوامل محیطی بر روی قطعات تاثیرات سوء می گذارد.

روش تولید باسکول های جاده ای بتن فلز

سازه اصلی (صفحه اصلی) باسکول جاده ای نیم بتن از 2 عدد شاسی و یک بدنه بتنی (دال بتنی) تشکیل شده است . شاسی های این باسکول از پروفیل هایی ساخته می شود که سایز و نوع پروفیل با توجه به ظرفیت باسکول متفاوت می باشد همچنین اتصال پروفیل ها در باسکول توسط فرایند کوپلینگ انجام می گیرد پس از اجرای فونداسیون، شاسی ها داخل گود قرار گرفته و سپس بدنه بتنی روی آن سوار می شود.

بیشتر بخوانید  آشنایی با ابزارهای اندازه گیری

با توجه به اینکه ساخت سازه اصلی این باسکول ها در محل صورت می گیرد، برای ساخت سازه اصلی در محل نیازمند آماده سازی سطحی صاف به اندازه ابعاد باسکول می باشیم.

روش تولید باسکول های جاده ای تمام فلز

در باسکول های تمام فلز سازه اصلی (صفحه اصلی) هر باسکول، کاملا از آهن ساخته شده است.

در ساخت سازه اصلی باسکول جاده ای فلزی کامیون کش مدل داخل زمین از 3 نوع پروفیل استفاده می‌گردد که با توجه به ظرفیت باسکول نوع و سایز این پروفیل ها متفاوت می باشد. شاسی این باسکول ها نیز از پروفیل می باشد که اتصال پروفیل ها توسط فرایند کوپلینگ انجام می گردد همچنین تیرهای کلاف کننده و پرکننده نیز از پروفیل می باشد که با توجه به ظرفیت باسکول نوع و سایز این پروفیل ها متفاوت می باشد. اتصال قطعات فلزی به شاسی ها توسط پیچ های فولادی انجام می گیرد و در نهایت روی پروفیل ها با ورقه های فلزی مستحکم پوشانده می شود.

تعمیر باسکول جاده ای

باسکول و سیستم توزین یک وسیله ابزار دقیق است که می بایست همواره در طی دوره بهره برداری اندازه گیری دقیق و قابل اطمینانی را برای صاحب خود داشته باشد. پس وظیفه اصلی یک سیستم توزین انجام اندازه گیری دقیق و قابل اطمینان همواره در طول زمان بهره برداری می باشد. برای رسیدن به این مهم می بایست همواره سیستم توزین از لحاظ مولفه های مختلف فنی و کاربری مورد بازدید و تحت کنترل قرار گیرد تا ضمن بررسی عملکرد صحیح سیستم توزین از بروز اشکالات اساسی و ایجاد ضرر و زیان برای صاحب باسکول جلوگیری شود و این موضوع قطعاً یک وظیفه تکوینی، تشریعی، قانونی و دینی است. شرکت فرد ایران آمادگی دارد عملکرد باسکول شما را گارانتی نماید. واحد خدمات پس از فروش فرد ایران با در اختیار گرفتن بیش از 90 نفر نیروی متخصص بومی به صورت مقیم در اقصی نقاط کشور حضور دارد. زمان ارائه خدمات از نصف و یک روز کاری تا 48 ساعت به نسبت وسعت استان ها متفاوت می باشد که با اجرای طرح های در دست اقدام حداکثر زمان ارائه خدمات به 4 ساعت خواهد رسید.

کالیبراسیون باسکول جاده ای

پس از خرید باسکول و نصب آن می بایست باسکول توسط آزمایشگاه همکار مورد تایید اداره استاندارد در زمینه آزمون باسکول های وسایل نقلیه چرخدار جاده ای (استاندارد ملی 10274) استاندارد شده و پروانه مجوز فعالیت دریافت نماید. همچنین هرگاه قطعات حساسی از باسکول نظیر لودسل (سنسور وزن) و یا نمایشگر وزن باسکول تعویض و یا تعمیر شوند باسکول می بایست توسط آزمایشگاه همکار مورد تایید اداره استاندارد در زمینه آزمون باسکول های وسایل نقلیه چرخدار جاده ای (استاندارد ملی 10274) مجددا کالیبره، تنظیم و استاندارد شوند.

شرکت صنایع پارس سیوان الکتریک فعالیت خود را به عنوان آزمایشگاه همکار اداره استاندارد در زمینه آزمون باسکول های وسایل نقلیه چرخدار جاده ای (استاندارد ملی 10274) از بدو اجرایی شدن استاندارد ملی 10274 آغاز نموده است. این شرکت دارای بزرگترین و مجهزترین آزمایشگاه های سیار مدرن جهت تست انواع باسکول جاده ای در ایران، خاورمیانه و جهان می باشد.

هر آزمایشگاه شامل یک تریلر سیار و دارای تجهیزات لازمه نظیر ارابه و ابزار آلات جانبی و تمام وزنه های مکعبی که جمعا 21 تن وزنه استاندارد می شوند می باشد. تمامی این آزمایشگاه ها توسط مرکز ملی اندازه شناسی بررسی و صلاحیت آنها مورد تایید قرار گرفته است. کلیه آزمایشگاه مجهزبه سیستم ردیاب جهت مدیرت کنترل مسیر می باشد. انجام استاندارد اولیه، سنواتی و تعمیراتی با ثبت درخواست، توسط این آزمایشگاه امکان پذیر می باشد.

خطای باسکول جاده ای

عوامل ایجاد خطای توزین در باسکول‌های مکانیکی‌

اکثر مشکلاتی که بر اثر مرور زمان در باسکول‌های مکانیکی ایجاد می‌شود به دلیل زنگ‌زدگی، استهلاک و ساییدگی قطعات بر روی یکدیگر به وجود می‌آید که می‌توان در بازدیدهای دوره‌ای با تمیز نمودن گرد و خاک، سمباده‌کاری زنگ‌ها، شستشوی قطعات تیغچه، بالشتک و ساچمه‌ها با گازوئیل و سپس روغن کاری آنها در فواصل زمانی معین (حدوداً هر ماه یکبار) از بوجود آمدن سایدگی‌ها جلوگیری نموده و استهلاک آن را به حداقل رساند و عمر مفید باسکول را به مقدار قابل توجهی افزایش داد.

عوامل ایجاد خطای توزین در باسکول‌های الکترونیکی

در باسکول‌های الکترونیکی برخلاف باسکول‌های مکانیکی، مشکل خطا در توزین در بیشتر موارد به عوامل طبیعی مانند تغییر آب و هوا، تغییر دمای محیط، سرما و گرما و رطوبت بستگی دارد. باسکول‌های الکترونیکی دارای قطعات کلیدی و مهمی به نام حسگر وزن (لودسل) هستند که ساختار و عملکرد آن‌ها بر پایه‌ مقاومت‌های الکتریکی استوار است. از این رو تغییرات دما و رطوبت می‌تواند تأثیرات بسیار مخربی بر عملکرد آنها بگذارد. البته شرکت‌های سازنده این لودسل‌ها سعی بر آن دارند تا با به کارگیری فناوری‌های علمی و روز دنیا در طراحی و ساخت آن‌ها، اثرات مخرب تغییرات دما و رطوبت محیط بر لودسل‌ها را به حداقل ممکن برسانند. اما هر چه فناوری‌های علمی پیچیده‌ و جدیدتری در ساخت لودسل‌ها و بالا بردن سطح کیفیت آن‌ها مورد استفاده قرار گیرد، هزینه تمام شده و قیمت لودسل‌ها نیز به طبع آن بیشتر خواهد شد. این میزان اختلاف قیمت فاحش هرگز ارتباطی به مقدار آهن بکار رفته در ساخت لودسل‌ها ندارد و اختلاف قیمت فقط به خاطر نوع تکنولوژی و فناوری ساخت آنهاست. به عنوان مثال یکی از مهمترین نکاتی که در ساخت لودسل‌های باکیفیت و مرغوب رعایت می‌شود، تحت کنترل درآوردن تأثیرات ناشی از عوامل متغیر بر شرایط کاری و محیطی، مانند وضعیت آب و هوا، تغییرات دما و رطوبت بر لودسل می‌باشد. بدین معنا که شرکت سازنده، بازه تغییرات دمایی و رطوبتی و سایر عوامل تأثیرگذار بر دقت لودسل را از پیش در نظر گرفته و طوری آن را تولید و عایق بندی و تحت شرایط مختلف آزمون نموده است که از ثبوت دقت لودسل تحت آن بازه تغییرات و شرایط ذکر شده مطمئن گشته است؛ و مسلماً هزینه انجام این آزمایشات و کیفیت مرغوب و برتر این لودسل‌ها بر قیمت تمام شده آن‌ها تأثیر مستقیم گذاشته و گرانتر به بازار عرضه خواهند شد. لودسل‌های با کیفیت مرغوب‌تر و پیشرفته‌تر، دارای مشخصات فنی از قبل تعیین شده‌‌ای هستند که ممکن است با توجه به شرایط کاری و محیطی مختلف رخ دهند. به عنوان مثال دمای هوا در فصول مختلف سال در ایران بطور متوسط ممکن است از 15- درجه تا 50+ درجه سانتیگراد تغییر پیدا کند، بنابراین لودسلی با کیفیت‌تر و مناسب‌تر است که مقدار بیشتری از این گستره دمایی را در مشخصات فنی خود پوشش دهد و آن بدین معناست که در گستره دمایی ذکر شده در مشخصات فنی لودسل، عملکرد کاری آن یکسان و یکنواخت بوده و خروجی آن تحت تأثیر تغییرات دما قرار نخواهد گرفت.

بیشتر بخوانید  نکات مهم نگهداری از باسكول جاده ای به زبان ساده

عکس این قضیه نیز درست می‌باشد. لودسل‌های ارزان قیمت تحت شرایط تغییرات آب و هوایی (دما و رطوبت) دارای بیشترین خطا هستند. برای اثبات این موضوع کافیست باسکولی را که دارای لودسل‌های ارزان قیمتی هست به روش زیر آزمون نمایید: شیء سنگینی که بیش از نصف ظرفیت باسکول وزن دارد را بدون تغییر در وزن آن در دو زمان متفاوت مثلاً یکبار صبح زود و یکبار ظهر با باسکول مذکور توزین نمایید؛ خواهید دید که وزن نشان داده شده هنگام صبح زود که هوا خنک می‌باشد با وزن نشان داده شده هنگام ظهر که دمای هوا بالاتر رفته است اختلاف محسوسی خواهد داشت. هر چه این اختلاف دما بیشتر باشد (مثلاً‌ در فصل تابستان)، اختلاف وزن جسم مشابه مورد توزین در دو زمان مختلف یک روز نیز بیشتر خواهد بود. به طوری که طی مشاهدات عینی گاه تا بیش از 150 کیلوگرم خطا در توزین 20 تن بار نیز در این نوع باسکول‌ها دیده شده است که اکثراً‌ به دلیل استفاده از لودسل‌های نامرغوب و حساس به تغییرات دما و رطوبت (اکثراً ساخت کشور چین) می‌باشد.

سایر عوامل ایجاد خطا در باسکول‌ها

به طور کلی دقت هر باسکول به صحت و عملکرد صحیح اجزای اصلی تشکیل‌دهنده آن یعنی:
صفحه (پلاتفرم) باسکول‌

فونداسیون

قطعات الکترونیک

بستگی دارد. در بخش قبل بر نقش کیفیت، و اهمیت فناوری ساخت در مرغوبیت لودسل که اصلی‌ترین قطعه الکترونیکی است تأکید نمودیم. اما در برخی مواقع نیز علت وجود خطا در توزین، عدم کارکرد صحیح صفحه باسکول و یا فونداسیون آن می‌باشد. انحنا (شکم دادن) صفحه باسکول به دلیل ضعف قطر ورق آن نسبت به وزن اعمال شده در باسکول‌های فلزی، ترک خوردن و شکستگی صفحه باسکول در باسکول‌های نوع بتنی، پر شدن زیر صفحه باسکول با سنگ و شن و گل و لای، نشست و ایجاد خلل و فرج در فونداسیون در زیر محل قرارگیری لودسل‌ها به دلیل مشکلات بتن‌ریزی، مثال‌هایی از عوامل بوجود آورنده خطا در توزین به شمار می‌آید این موارد همه و همه بدلیل عدم رعایت شرایط استاندارد در تولید و استفاده از اجناس نامرغوب می باشد راهکار ما برای جلوگیری از بروز این مشکلات این مورد می باشد که قبل از خرید باسکول ابتدا اعتبار شرکت مذکور را در منطقه خود بررسی نمایید و دیگر اینکه حتماً از کارخانه و محل تولید باسکول بازدید نمایید. باسکول یک کالایی است که سرمایه ای می باشد و قرار است مدت ها برای ما کار کند لذا وجود ایرادات فنی در آن علاوه بر ایجاد خطا در توزین و وارد نمودن ضررهای پنهان مالی می تواند ضررهای هنگفت ناشی از انجام تعمیرات متعدد را نیز برای صاحب باسکول در بر داشته باشد.

نکات مهم در انتخاب باسکول جاده ای

انتخاب صحیح یك باسكول باید حتماً با توجه به عوامل مهم زیر انجام شود:

1) شرایط آب و هوایی، میزان متوسط دما و رطوبت و بازه تغییرات آن در محل نصب
2) نیاز به جابجایی باسكول در آینده
3) حداقل زمان قابل تخصیص برای نصب و راه‌اندازی (فوریت زمانی نصب و راه‌اندازی)
4) هزینه‌های مراحل اجرا و حمل و نقل
5) متوسط تعداد توزین در روز
6) حداكثر بار محوری وسیله نقلیه ای كه توزین می گردد.
7) مسقف بودن و محدودیت فضا برای انجام مراحل نصب

همچنین در انتخاب نحوه قرارگیری باسكول در محل نصب، كه به دو شكل همكف زمین (داخل گود) و یا روی زمین امكان‌پذیر است؛ تصمیم‌گیری باید با توجه به عوامل زیر صورت پذیرد:

1) مقاومت زمین نسبت به تحمل فشار
2) سطح آب‌های زیرزمینی
3) میزان حداقل و حداكثر دما و میزان بارندگی
4) مقدار فضای قابل تخصیص برای نصب باسكول
5) امكان ریزش كالا به هنگام توزین
6) امكان تجمع خاك، گل و لای و مواد زاید در زیر باسكول (در معادن و محیط‌های خاكی و پرتردد)

مشاوره خرید انواع باسکول های جاده ای

برای دریافت مشاوره خرید باسکول میتوانید با مشاوران تخصصی ما از طریق شماره 02188886666 ارتباط برقرار نمایید و از بین انواع متنوع محصولات باسکول ماشین سنگین شامل باسکول کامیون کش، باسکول تریلی کش، باسکول خاور کش و یا باسکول نیسان ک ، مناسب ترین محصول خود را انتخاب نمایید و از آخرین قیمت فروش باسکول مطلع گردید.

 

5/5 - (3 votes)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.