باسکول حمل و نقل و صنوف وابسته
اهمیت توزین در صنعت حمل و نقل
یکی از گزافترین هزینه ها در یک شرکت حمل و نقل و لجستیک مربوط به هزینه سوخت وسایل نقلیه آن میباشد. در نتیجه بهینه سازی مصرف سوخت یکی از عوامل بسیارتاثیرگذار در کاهش هزینه های سالانه ی این صنایع خواهد بود. همچنین وجود ابزار و تجهیزاتی که فرایندهای بارگیری را تسهیل نماید و به رصد بارگیری ها و مدیریت و ایجاد نظم در این کار پرزحمت کمک کند بسیار حیاتی است.
در همین راستا یک توزین هوشمند با کیفیت، موثرترین نقش را در کاهش هزینه ها، افزایش درآمد و بهینه کردن عملیات حمل و نقل و به حداقل رساندن خطا در مدیریت بارگیری ها خواهد داشت.
شرکت فرد ایران متخصص در ارائه راه حل های کلیدی در زمینه حمل و نقل جاده ای، حمل نقل هوایی و حمل و نقل ریلی و صنایع کشتیرانی در طول ۶ دهه تجربه، بسیار موفق عمل کرده است و همواره پیشرو صنعت توزین در صنایع لجستیک بوده است.
توزین در حمل و نقل ریلی
حمل و نقل ریلی یکی از امن ترین شیوه های حمل و نقل در دنیا محسوب میشود و به دلیل مصرف سوخت کمتر، میزان کم آلودگی زیست محیطی، ظرفیت بالا در بارگیری و سرعت نسبتا خوب در انتقال محموله های باری، ساخت راه آهن در سراسر دنیا از جمله ایران و استفاده از این حمل و نقل رو به افزایش است.
شرکت دانش بنیان فرد ایران همواره با طراحی و اجرای سیستم های هوشمند ریلی، برای نخستین بار در ایران تحول عظیمی را در توزین ریلی در منطقه خاورمینه و در کلاس جهانی ایجاد کرده است. برای مشاهده ی ویژگی های اصلی این محصول به صفحه سیستم های هوشمند ریلی مراجعه نمایید.
توزین در حمل و نقل جاده ای
شرکت های ترابری، صنایع حمل بار در بنادر، مراکز گمرک، ترمینال ها و پایان های باربری میتوانند با دریافت مشاوره تخصصی از مشاوران شرکت صنعتی فرد ایران باسکول جاده ای متناسب با محیط و حجم محموله های باری بنگاه های خود را دریافت نمایند.
تناژ مناسب باسکول جاده ای برای صنعت حمل و نقل چقدر میباشد؟
در حوزه ی فعالیت صنعت حمل و نقل جاده ای، به دلیل گستردگی در تنوع وسیله های نقلیه حامل بار و حجم بار معمولا باسکول جاده ای۶۰ تن یا باسکول تریلی کش در بنادر، مراکز گمرک و پایانه های های بابری نصب و اجرا میگردد.
کدام مدل نصب باسکول جاده ای (داخل زمین یا روی زمین) در صنایع حمل و نقل مناسبتر است؟
هرچند که در باسکول جاده ای مدل روی زمین، امکان نظافت محل نصب باسکول به شکل ساده تری مهیا شده است، ولی در بنادر و مراکز گمرک و پایانه های باربری معمولا به دلیل محدودیت فضا و با ارائه تمهیداتی توسط شرکت فرد ایران جهت نظافت کامل زیر پلتفرم و اطراف باسکول، استفاده از مدل داخل زمین یا باسکول جاده ای همسطح زمین متداول تر می باشد.
کدام نوع باسکول جاده ای (تمام فلز یا تمام بتن پیش ساخته) در صنعت حمل و نقل جاده ای کاربردی تر است؟
دوام باسکول و طول عمر مفید آن با توجه به تردد بالای وسیله های نقلیه حاوی محموله های باری سنگین در پایانه های باربری و باسکول های عمومی و مراکز گمرک دارای اهمیت بالایی است. هرچند باسکول تمام فلز به عنوان کالای سرمایه ای در صنف توزین شناخته شده است، ولی بدلیل دوام پایین و طول عمر کم باسکول فلزی، سازه فلزی این باسکول ها در اثر ضربات سنگین خودرو و بارهای فوق سنگین اعمال شده بر آنان به مرور زمان دچار خمش شده و درنتیجه خطای فاحشی در توزین ایجاد میگردد. همچنین علاوه بر قیمت تمام شده ی بالای این نوع باسکول ها، بعد از مدتی بدلیل خمش زیاد صفحه باسکول، لودسل های باسکول نیز دچار آسیب جدی شده که هزینه های جانبی فراوانی بر صاحبان صنایع اعمال میگردد. لذا مناسبتر است که از باسکول های تمام بتن پیش ساخته در صنعت حمل و نقل جاده ای استفاده گردد. باسکول های تمام بتن پیش ساخته بدلیل عمل آوری بتن در شرایط کاملا استاندارد کارخانه، از استحکام و دوام بسیار بالایی نسبت به ضربه های وارده و بارهای فوق سنگین برخوردارند و در صورت استفاده از فونداسیون پیش ساخته در کمتر از ۳ روز قابل نصب و راه اندازی خواهند بود.
باسکول تمام بتن در کنار استحکام بالاتر نسبت به باسکول تمام فلز، دارای قیمت تمام شده ی بسیار پایین تر و امکان جا به جایی می باشد.